Sponsorekipage 

Vi välkomnar:
Amanda Apelqvist till team Trestad Hundfysik!


Amanda och hennes två hundar tränar och tävlar agility, och är vårat sponsorekipage. 
Vi är väldigt stolta över att ha Amanda och hennes hundar i vårat team! 

Här följer en presentation av ekipaget:

”Jag heter Amanda och jag tränar och tävlar agility med mina två hundar Timo & Jaakko som är av rasen Mittelspitz. 

Timo är 8 år och tävlar i klass 3. Förra året fick han titeln ”Svensk agilitychampion” och kvalade till SM både individuellt och i lag. Nästa mål är att ta det sista certifikatet i hoppklass som gör att han blir ”Svensk agilitychampion hopp” samt kvala till SM 2019 med laget. 

Jaakko är 2,5 år och vi började tävla agility förra året. Just nu tävlar vi i Ho2 med 1 pinne och Ag1 med 2 pinnar. Jaakko har stor potential och kan ta sig långt. Han är en fantastisk hund som jag hoppas få dela många agilityäventyr med. Målet är först att få upp honom till klass 3.

För mig betyder det jättemycket att ha Nathalie som hjälp med att hålla hundarna i god fysisk form för att klara av att prestera på topp på agilitybanorna.

Nathalie är otroligt kunnig, engagerad och väldigt hjälpsam som svarar på alla mina frågor. Hon är dessutom väldigt duktig på att bemöta mina hundar, som är väldigt olika. 
Hon är lugn och trygg vilket gör att både hundarna och jag stortrivs.”

Stort tack till Amanda, Timo och Jaakko för förtroendet att få följa er på er framfart mot toppen! 
Trestad Hundfysik är en mycket stolt sponsor!

Vi välkomnar:
​Malin Palm Friberg till team Trestad Hundfysik!


Vi är väldigt stolta över att kunna stötta Malin och Tilde! Det ska bli otroligt roligt och spännande att följa dom på deras resa mot toppen! 

Här kommer en presentation av ekipaget:
Malin heter jag och har tre hundar hemma. Men det är Tilde (som även kallas TildeVilde) som är nyaste stjärnan i familjen. 

Tilde fyller snart 2 år och vi tränar och tävlar i rallylydnad och tävlingslydnad. I rallylydnaden har vi ett kvalificerat resultat kvar i fortsättningsklass. Målet är ett svenskt rally championat och om jag får drömma lite en start på rally SM. Men dit är det långt än. Och mycket kan hända på vägen.

I tävlingslydnad planerar vi att debutera i startklass nu i höst. Så får vi se hur långt vår träning tar oss där.

Eftersom Tilde är en liten galning som gör först och tänker sedan (hon kallas TildeVilde av en anledning) känns det väldigt tryggt att ha Nathalie vid vår sida. Nathalie är både kunnig, lätt att diskutera med och har stor förståelse för olika individer. Det ska bli väldigt roligt och spännande att samarbeta med Trestad Hundfysik kring Tildes och min resa mot ett svenskt rally championat.

Ni kan följa vårt samarbete på instagram @malinpalmfriberg eller under #TildeVilde

Vi välkomnar:
Hanna-Lina Larsson till team Trestad Hundfysik!


”Hanna-Lina heter jag och har i dagsläget 7 hundar hemma av raserna Staffordshire bullterrier och Silky terrier. Fyra är seniorer och har tränat och tävlat en del i lydnad, rallylydnad eller varit aktiva som terapihundar men tränar nuförtiden bara för att det är kul.
De som är mer aktiva idag är Mandy 7 år, Halo 3 år och MiniMoe 2 år alla Staffordshire bullterrier. Mandy har utöver barmarksdrag tävlat både rallylydnad och lydnad och arbetar som specialsökhund vilket även MiniMoe gör. Både MiniMoe och Halo tränar och tävlar ännu bara i barmarksdrag och det är det samt sökarbetet som vi har vårat fokus på.
Inom draget har vi tränat länge men hittills tävlat lite sparsamt, några starter i 2-spann och 4-spann har det blivit och däribland två SM starter med ett brons. 
Vi har som plan att starta några tävlingar kommande säsong varav en är SM och vårat mål är att alltid ge allt vi har och ha kul på vägen samt inspirera andra med framförallt hundar av mindre modell att utöva denna roliga sport. 

För oss betyder det mycket att få ta del av Nathalies kunskap och engagemang i varje hund hon möter. Hon är lugn, trygg och har en fantastisk känsla för hundens fysik och mentala hälsa och jag är övertygad om att med hennes proffessionella hjälp kunna ta oss ännu längre och närmare våra mål!”

Tack Hanna-Lina för att jag fått möjligheten att hjälpa dig och dina hundar, samt följa er utveckling och hjälpa er närmare mot era mål!
/Trestad Hundfysik 

38391309_1786514328093534_81812987333050
38422421_1788260111252289_29567393715726
37051361_1754045311340436_85352881425450